Stalen spoel verhuisplatform

Stalen spoel bewegen platform is een soort van elektrische aangedreven materiaal handling tool, het is vergelijkbaar als coil upender aangepast aan bewegende stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol, enz. Dit stalen spoelplatform staat ook wel bekend als een rail flatbed trolley, wat een soort speciale transfertrolley is. Op de stalen spoel moet een U-vormige inrichting worden geïnstalleerd
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Stalen spoel bewegen platform is een soort van elektrische aangedreven materiaal handling tool, het is vergelijkbaar als coil upender aangepast aan bewegende stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol, enz.

Dit stalen spoelplatform staat ook wel bekend als een rail flatbed trolley, wat een soort speciale transfertrolley is. Het verwijderbare E-dek moet op het stalen spoelverhuisplatform worden geïnstalleerd om sommige rolstaalspoelen, aluminiumspoelen en andere rolprofielen te voorkomen en honderd procent veiligheid tijdens het transport te garanderen. De motor wordt gecontroleerd door frequentie om niet alleen te voorkomen dat het moment van het starten van de huidige te groot van het scrollen van pakketprofielen, maar ook om de levensduur van de motor te waarborgen.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties, inclusief ingebouwde weegschalen en lift/tilt/rotate mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, waaronder tandwielverkleiningsaandrijvingen en individueel gestuurde aandrijfwielen.

Automatische stop bij het detecteren van obstakels of personen, beperk schakelaars (om reizen te beperken)


Kan worden ontworpen om te voldoen aan speciale werkomgeving, zoals hoge temperatuur.

Steel Coil Moving Platform

Hot Tags: stalen spoel bewegen platform, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like