Railroad Coil Transport Trolley

De railtransportwagen is een soort elektrisch materiaalbehandelingsgereedschap dat op een stalen rail is gemonteerd en is ontworpen voor het transport van materiaalspoelen
Praat nu

Productdetails

product beschrijving

De railtransportwagen is een soort elektrisch materiaalbehandelingsgereedschap dat op een stalen rail is gemonteerd en is ontworpen voor het transport van materiaalspoelen.

Het rolmateriaal wordt op het V-dek van de roltransportwagens geladen en vervolgens wordt de transferwagen van het ene gebied van de plant naar het andere over gladde tot halfgladde vloeren aangedreven.

De transportwagen kan naar wens worden aangepast aan de verschillende toepassingsvereisten.

Railroad Coil Transport Trolleys

Toepassingen

Onze railtransportwagen kan niet alleen worden gebruikt voor het transporteren van materiaalspoelen, maar kan ook worden toegepast in knuppel, trommel, gietijzer, stalen constructies, stalen buizen, mallen, matrijzen, balken, containers, zware apparatuur, aluminiumproducten, bouwmaterialen , schroot, pallets en ander materiaal transport op de werkplek.

Railroad Coil Transport Trolley

Hot Tags: spoorwegtransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like