Industriële rollenwagen

De industriële spoeltransportwagen is een overdrachtstransportwagen met soorten spoelmateriaal die wordt aangedreven door geleidersporen. Het zorgt ervoor dat de AC elektriciteit wordt omgezet in AC 36v twee fasen en respectievelijk wordt aangesloten op de twee sporen. Vervolgens geleiden de wielen de AC 36v op sporen in de kast van het elektrische apparaat aan de onderkant van de rolwagen. En dan wordt de AC 36v omgezet in DC 36v om de DC-motor te bedienen om het te starten, stoppen, vooruit en achteruit te gaan en de snelheid aan te passen
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De industriële spoeltransportwagen is een overdrachtstransportwagen met soorten spoelmateriaal die wordt aangedreven door geleidersporen. Het zorgt ervoor dat de AC elektriciteit wordt omgezet in AC 36v twee fasen en respectievelijk wordt aangesloten op de twee sporen. Vervolgens geleiden de wielen de AC 36v op sporen in de kast van het elektrische apparaat aan de onderkant van de rolwagen. En dan wordt de AC 36v omgezet in DC 36v om de DC-motor te bedienen om de start, stop, vooruit en achteruit te bedienen en de snelheid aan te passen, enz.

Toepassing

De industriële rolwagen kan op grote schaal worden gebruikt in spoelartikelen, transformator, as, trommel, stalen pollepel, stalen structuur, stalen buis, mal, balk, container, zwaar materieel, aluminiumproduct, compressor, polykristallijn silicium, motor, bouwmaterialen, schroot, pallet en ander materiaaltransport in de fabriek.

Hot Tags: industriële rolwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like