Rollen Hanteren Transferwagen

De transportkar voor rollen van 10 ton is een soort elektrisch bediende transportkar die op rails loopt voor het hanteren van spoelen. Het kan worden aangedreven door een batterij, laagspanningsrails, kabeltrommel, rail, getrokken kabel, enzovoort. Dit soort spoelen transferwagen meestal geïnstalleerd het V-frame of E-frame op de wagentafel, die V-frame of E-frame kan voorkomen dat de materialen van de wagen naar beneden rollen. Het V-frame of E-frame kan in twee soorten worden verdeeld: verwijderbaar of niet-verwijderbaar
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De transportwagen voor het hanteren van spoelen is een soort elektrisch aangedreven transportwagen die op rails loopt voor het hanteren van spoelen. Het kan worden aangedreven door een batterij, laagspanningsrails, kabeltrommel, rail, getrokken kabel, enzovoort. Dit soort spoelen transferwagen meestal geïnstalleerd het V-frame of E-frame op de wagentafel, die V-frame of E-frame kan voorkomen dat de materialen van de wagen naar beneden rollen. Het V-frame of E-frame kan in twee soorten worden verdeeld: verwijderbaar of niet-verwijderbaar.

Toepassing

De coils handling transferwagen kan worden toegepast in het verbinden van verschillende traveeën van een industriële fabriek, het verbinden van een productiegebied met een magazijn of een werf, het automatisch voeden van een productiegebied, het verlichten van bovenloopkranen voor het laden en lossen van coils.

Als u andere ladingen wilt vervoeren, kunnen we de oplossing voor de overdracht van details maken op basis van de werkelijke toepassing.

Hot Tags: rollen transport transfer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like