Spoeltransportrail Platte wagen

Producten Beschrijving Wanneer de spoeltransportrail vlakke auto's verplaatst, trekt de kabel achter de auto's. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op platte wagons met spoeltransportrail en vervolgens de motor van stroom voorzien. De spoel ...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van de producten

Wanneer de spoeltransportrail vlakke auto's verplaatst, trekt de kabel achter de auto's. De kabel is aan de ene kant verbonden met de aarde, terwijl de andere wordt aangedreven door een elektrische schakelkast op platte wagons met spoeltransportrail en vervolgens de motor van stroom voorzien.

De vlakke platte wagens van de spoeltransport geleiden AC 380V rechtstreeks in het elektrische regelsysteem van de platte wagons van de spoeltransportbaan om te laten starten, stoppen, voor- en achteruit gaan en zo verder.

Vergelijk met andere vlakke wagons, de platte wagons met spoellichaam met V-frame om te voorkomen dat het cilindrische materiaal rolt en valt. Het V-frame kan volgens de wensen van de klant worden verwijderd.

coil transport rail flat car.jpg (2).jpg

Onderdelen tonen

coil transport rail flat car.jpg

Specificaties Lijst

coil transport rail flat car.jpg.jpg

Toepassingsvelden

De vlakke wagens van de spoeltransportrail worden veel gebruikt in staalfabrieken, staalfabrieken, aluminiumspiraalfabriek, fabriek van koperwalsen, enz.

coil transport rail flat car.jpg.jpg

Hot Tags: coil transportrail platte auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like