Coil overdracht karren op spoorlijn

De spoeloverdrachtwagens op het spoor worden gevoed door een batterij. Er zijn gemonteerde V-vorm en roller op transferwagens om te voorkomen dat de coil van de karren valt. De V-vormige ondersteuning kan worden ontworpen volgens de diameter van de spoel,
Praat nu

Productdetails

Korte introductie

De spoeloverdrachtwagens op het spoor worden gevoed door een batterij. Er zijn gemonteerde V-vorm en roller op transferwagens om te voorkomen dat de coil van de karren valt. De V-vormige ondersteuning kan worden ontworpen in overeenstemming met de diameter van de spoel en de rolafstand kan worden ingesteld op basis van de diameter van de spoel. V-vormige steun en rol kunnen uit de karren worden verwijderd. We kunnen transportkarren ontwerpen volgens de werkplaatstoepassing, materiële dimensie. Het kan worden toegepast bij allerlei gelegenheden, zelfs in een ernstige werkomgeving.

Kenmerken

Met het opheffen van gaten, geschikt aan verzending;

Stabiele start, grote startkracht, lange levensduur;

Het kan lopen op het C-vormig spoor of S-vormig spoor en L-vormig spoor;

Veilige en gemakkelijke bediening;

Hoge frequentie gebruiken.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: coil transfer carts op railway, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk