Coil Transfer Cart op schema

De spoeloverdrachtskar op spoor is een soort materiaalbehandeling die is ontworpen om stalen spoelen, aluminiumspoelen, ijzeren rollen en ander cilindermateriaal in de fabriek te vervoeren. Op de roloverbrengingskar moet een U-vormige voorziening worden geïnstalleerd om rollende stalen spoelen, aluminiumspoelen en andere rolprofielen te voorkomen en de veiligheid tijdens het transport honderd procent te garanderen. De motor wordt bestuurd door frequentie om niet alleen te voorkomen dat het moment van startstroom te groot van scrollen van pakketprofielen, maar ook om de levensduur van de motor te garanderen
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De spoeloverdrachtskar op spoor is een soort materiaalbehandeling die is ontworpen om stalen spoelen, aluminiumspoelen, ijzeren rollen en ander cilindermateriaal in de fabriek te vervoeren. Op de roloverbrengingskar moet een U-vormige voorziening worden geïnstalleerd om rollende stalen spoelen, aluminiumspoelen en andere rolprofielen te voorkomen en de veiligheid tijdens het transport honderd procent te garanderen. De motor wordt bestuurd door frequentie om niet alleen te voorkomen dat het moment van startstroom te groot van scrollen van pakketprofielen, maar ook om de levensduur van de motor te garanderen.

Dit soort spoeloverdrachtskar op spoor kan op S-vormige rail, boogvormige rail, rechte + boogvormige rail en andere draairails lopen. Het heeft de voordelen van kleine draaicirkel, soepel en flexibel draaien, lange levensduur en ga zo maar door.

Aangepaste opties

1. Aangepaste capaciteit van 1 ton tot 500 ton

2. Optionele voedingsbron (batterij, kabel, busbar, diesel, enz.)

3. Vlakke dekken of armaturen op maat

4. Anti-explosie, anti-hoge temperatuur, anti-water, anti-stof, enz.

5. Aangepast systeem (opheffen, wegen, titling, het beklimmen, veerboot, plc, enz.)

6. Optioneel besturingssysteem (bedieningshendel/ afstandsbediening / cabine)

7. Veiligheidssysteem (LEIDENE knipperende lichten, Correcte akoestische apparaten, E-stop, Dode mensenstop, Buffer, enz.)

Hot Tags: spoel transfer kar op het spoor, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like