Coil Transfer Cars

De coil-transferwagens worden voornamelijk gebruikt voor het transport van stalen coils, aluminium coils of andere coil-materiaaloverdracht in de fabriek. Dit soort spoelwagen installeerde meestal het V-frame of E-frame op de tafel van de spoeltransportwagen, die v-frame of E-frame kunnen voorkomen dat de materialen van de transportwagens naar beneden rollen. Het V-frame of E-frame kan worden onderverdeeld in twee typen: verwijderbaar of niet-verwijderbaar. Er zijn verschillende soorten coil transfer cars, het verschil kan betrekking hebben op stroomvoorziening (diesel, accu, elektriciteitsnet, laagspanningsrail) of op wielen en stuurmechanisme
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De coil-transferwagens worden voornamelijk gebruikt voor het transport van stalen coils, aluminium coils of andere coil-materiaaloverdracht in de fabriek. Dit soort spoelwagen installeerde meestal het V-frame of E-frame op de tafel van de spoeltransportwagen, die v-frame of E-frame kunnen voorkomen dat de materialen van de transportwagens naar beneden rollen. Het V-frame of E-frame kan worden onderverdeeld in twee typen: verwijderbaar of niet-verwijderbaar. Er zijn verschillende soorten coil transfer cars, het verschil kan betrekking hebben op stroomvoorziening (diesel, accu, elektriciteitsnet, laagspanningsrail) of op wielen en stuurinrichting.

Toepassingen

Onze roltransportwagens kunnen op grote schaal worden gebruikt in de lopende band, metallurgie-installaties (hete pollepel), magazijnmateriaalbehandeling, scheepswerf, werkstuktransport in werkplaats, draaibanktransport, staalfabriek (stalen knuppel, stalen plaat, stalen spiraal staal, staalconstructie), matrijzenmakerij (open matrijsoverdracht), constructie (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonnen kolom), aardoliefabriek (oliepomp, pompstang en onderdelen), spoorwegen (railonderhoud, raillassen, treintrekker) .

Coil Transfer Cars

Hot Tags: coil transfer cars, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like