Spoel transferwagen

Het spoelmateriaal wordt geladen op het V-dek van de spoeloverdrachtsslede (ontworpen om cilindrische belastingen te dragen) en vervolgens wordt de overdrachtsslede van het ene gebied van de plant naar het andere over gladde tot semi-gladde vloeren aangedreven
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De spoeloverdrachtsslede is een elektrisch materiaaltransportgereedschap ontworpen voor het transport van spoelmateriaal. Het staat bekend als elektrische platte transportwagen.

Het spoelmateriaal wordt op het V-dek van de spoeloverdrachtswagens geladen en vervolgens wordt de overdrachtswagen over een vlak van de plant naar een ander over gladde tot semi-gladde vloeren aangedreven.

De transportwagens kunnen naar behoefte worden aangepast om aan de verschillende toepassingsvereisten te voldoen.

toepassingen

Onze automatische roltransportwagen kan niet alleen worden gebruikt voor roltransport, maar kan ook worden toegepast in knuppel, trommel, heetmetalen pollepel, staalconstructies, stalen buizen, matrijzen, matrijzen, balken, containers, zwaar materieel, aluminiumproducten, bouwmaterialen , schroot, pallets en ander materiaaltransport op de werklocatie.

Spoel transferwagen

Hot Tags: spoel transfer vervoer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like