Spoelrailwagen

De spoelrailwagen werkt op batterijen, het is een elektrisch materiaaltransportwagentje dat wordt aangedreven door motor en tandwieloverbrenging. Deze soort railwagen installeerde meestal het V-frame of E-frame op de kartafel, die v-frame of E-frame kan de materialen vermijden
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De spoelrailwagen werkt op batterijen, het is een elektrisch materiaaltransportwagentje dat wordt aangedreven door motor en tandwieloverbrenging. Deze soort railwagen installeerde meestal het V-frame of E-frame op de kartafel, die v-frame of E-frame kunnen voorkomen dat de materialen uit de wagen rollen. Het V-frame of E-frame kan in twee typen worden verdeeld: verwijderbaar of niet-verwijderbaar.

Deze soort railkar wordt veel gebruikt in coil fabriek voor stalen spoel, aluminium spoel en andere rollen material handling.

Productcomponenten

Elektrisch vermogensregelsysteem: het bestaat voornamelijk uit een schakelaar, een spanningsomvormer, een waarschuwingslamp en een geleidend transmissieapparaat. De belangrijkste functie ervan is om de spanning te leveren die nodig is voor de werking van de railwagen en om de veiligheid ervan te waarborgen.

Gedreven bedieningssysteem: het bestaat hoofdzakelijk uit een motor, reductiemiddel, rollenriem, reminrichting en remaansturing. Zijn belangrijkste functie is om de railwagen te laten rijden op de baan.

Car-frame: het frame-materiaal is van staal, het buitenoppervlak bestaat uit 50 mm dikke staalplaat met hoge sterkte en het frame is gelast.

Anderen: Het omvat wielkader, schachtkoppeling, transmissie wormtoestel, druk het testen hulpmiddel, of alarmlamp, stopapparaat, explosiebestendig apparaat, hydraulisch opheffend platformapparaat, enz.

Hot Tags: spoelrailwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like