Spoelafhandeling Transferwagen

De spoelwagen-transferwagen is een elektrisch aangedreven transferwagen die is ontworpen voor het transport van spoelen. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met bovenloopkranen, transportwagens met overslagafhandeling met V-dekken transportspoel en rolbelastingen tot 300 ton en kan worden aangepast aan de toepassingseisen. V-deck, ontworpen om cilindrische ladingen te dragen, accepteert spoelen / rollen en vervolgens kan de auto van het ene gebied naar de andere worden gereden
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De spoelwagen-transferwagen is een elektrisch aangedreven transferwagen die is ontworpen voor het transport van spoelen. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met bovenloopkranen, transportwagens met overslagafhandeling met V-dekken transportspoel en rolbelastingen tot 300 ton en kan worden aangepast aan de toepassingseisen. V-dek, ontworpen om cilindrische belastingen te dragen, accepteert spoelen / rollen en vervolgens kan de auto van het ene gebied naar de andere worden gereden. Bestuurders regelen de verplaatsingsrichting en snelheid van de transferauto met behulp van een draagbare hanger of afstandsbediening.

Transferwagens zijn een voordeligere oplossing voor het dragen van zware cilindrische ladingen in vergelijking met de kosten van de aanschaf van een vorkheftruck met zware capaciteit met een spiraalcilinder.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: spoel handling transfer auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like