Coil Car Voor 25 Tons Stalen Spoelen

De coil car is een soort van coils material handling tool en op grote schaal gebruikt in rollende productielijn. Elke slip zal bestaan uit twee pad-gemonteerde zadels, die zal gemonteerd aan weerszijden van de coil car pit. De 50 ton coil auto kan twee stuks 25 ton stalen spoelen een keer vervoeren. De grootte en het laadvermogen van de coilcar kunnen worden aangepast aan de toepassingseis
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De coil car is een soort van coils material handling tool en op grote schaal gebruikt in rollende productielijn. Elke slip zal bestaan uit twee pad-gemonteerde zadels, die zal gemonteerd aan weerszijden van de coil car pit. De 50 ton coil auto kan twee stuks 25 ton stalen spoelen een keer vervoeren. De grootte en het laadvermogen van de coilcar kunnen worden aangepast aan de toepassingseis.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties, inclusief ingebouwde weegschalen en lift/tilt/rotate mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, waaronder tandwielverkleiningsaandrijvingen en individueel gestuurde aandrijfwielen.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangerbediening op het snoer van de spoel en de bediening op afstand met radio bestuur.

Veiligheidsvoorzieningen zoals hoorns, knipperlichten, e-stops, bumpers en botsingsvermijdingssystemen.

Coil Car For 25 Ton Steel Coils

Hot Tags: coil auto voor 25 ton stalen spoelen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like