Op batterijen aangedreven rollenoverbrengingskarren

De batterijoverbrengende coiltransportwagens zijn ontworpen door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd. Het is een soort gemotoriseerde transferwagen vervaardigd voor coil-materiaal of zwaar materieel transport in de fabriek of andere werkplaats.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De batterijoverbrengende coiltransportwagens zijn ontworpen door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd. Het is een soort gemotoriseerde transferwagen vervaardigd voor coil-materiaal of zwaar materieel transport in de fabriek of andere werkplaats. Deze soorten spoeltransportwagens worden gevoed door een batterij, de batterij wordt in de behuizing van de transferkar geïnstalleerd om de kracht te leveren om de kar te laten werken. De voedingsmodus kan ook worden aangepast aan uw eigen eisen, zoals het geleiden van railvoeding, glijdende lijnvoeding, kabelhaspels, enz.

Product functie

1. Dragend transport

Dragende transport is de meest elementaire en belangrijke functie van de transferwagen

2. Draaien

Deze serie transferwagens hebben de functie van lopen op S-vormige, C-vormige, gebogen rails, etc.

3. Lift

Het hydraulische hefsysteem kan op de kar worden geïnstalleerd om hef- en andere functies te bereiken

4. Side flip:

Het kan zelfontlading realiseren door het hydraulische apparaat

5. Veiligheidsvoorzieningen

Op de transferwagens kunnen veiligheidsinrichtingen worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld naderingsschakelaars, dodemansmanoeuvres, alarmsystemen, buffers om de overeenkomstige veiligheidsfuncties te bereiken.

6. Andere:

Ons bedrijf kan de corresponderende niet-standaard transferwagens onderzoeken en ontwikkelen om de vereiste functies volgens per eisen te bereiken.

Aangepaste opties

Alle transferwagens kunnen naar wens worden aangepast.

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: batterij aangedreven coil transferwagens, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like