80t Battery Coil Trolley

80t batterij coil trolley is aangepast aan het vervoer van stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol en een reeks profielen pakket als een levering apparaat. Deze spoel trolley is ook bekend als een rail flatbed trolley, dat is een soort van speciale transfer trolley. Op de trolley moet een U-vormige inrichting worden geïnstalleerd om te voorkomen dat sommige rolstaalspoelen, aluminiumspoelen en andere rolprofielen en de veiligheid tijdens het transport garanderen, zodat de gebruikers dit kunnen garanderen.
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

80t batterij coil trolley is aangepast aan het vervoer van stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol en een reeks profielen pakket als een levering apparaat.
Deze spoel trolley is ook bekend als een rail flatbed trolley, dat is een soort van speciale transfer trolley. Op de trolley moet een U-vormige inrichting worden geïnstalleerd om te voorkomen dat sommige rolstaalspoelen, aluminiumspoelen en andere rolprofielen en de veiligheid tijdens het transport garanderen, zodat de gebruikers dit kunnen garanderen.

80t Battery Coil Trolleys

Toepassingen

De 80t batterij spoel trolley kan op grote schaal worden gebruikt in assemblagelijn, metallurgie fabriek (hete pollepel), magazijn materiaalbehandeling, scheepswerf, werk stuk vervoer in werkplaats, draaibank vervoer, staalfabriek (stalen bak, stalen plaat, stalen pijp, sectie staal, staalstructuur), schimmel winkel (open sterven overdracht), bouw (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonnen kolom), aardolie-installatie (oliepomp, zuiger staaf en onderdelen) Enz.

80t Battery Coil Trolley

Hot Tags: 80t batterij coil trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, op maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like