5 ton spoel transfer auto's

De 20 ton 50t 5 ton spoeloverdrachtsauto's zijn ontworpen voor materiaaltransport met spoelen. Dit soort coil transfer auto met U- of V-dek om het rollen van het opgerolde materiaal te voorkomen. De spoeltransportwagens worden vaak gebruikt in combinatie met bovenloopkranen, kunnen worden gebruikt voor het transport van stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol, enz.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De spoelwagens van 5 ton zijn ontworpen voor materiaaltransport met spoelen. Dit soort coil transfer auto met U- of V-dek om het rollen van het opgerolde materiaal te voorkomen. De spoeltransportwagens worden vaak gebruikt in combinatie met bovenloopkranen, kunnen worden gebruikt voor het transport van stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol, enz.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Voeding kan worden gekozen, zoals batterij, geleiderail, kabel, rail, diesel, enz.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: 5 ton spoel transfer auto's, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like