Workshop Zwaarlaststaalrol Behandeling Transferrailwagen

Basisinfo Productnaam: Workshop Zware belasting stalen spiraalbehandelingsoverdracht Treinwagontransportpakket: zonodig Specificatie: als klanten nodig Oorsprong: Xinxiang, China HS-code: 8709119000 Productomschrijving Functie: De workshop zware lading stalen coil handling transfer rail auto is een ...
Praat nu

Productdetails

Basis informatie

Productnaam: Workshop Heavy Load Steel Coil Handling Transfer Rail Car

Transportpakket: zoals vereist

Specificatie: als clients vereist

Herkomst: Xinxiang, China

HS-code: 8709119000

Productomschrijving

Functie:
De werkplaats met zware belasting van de transportband met stalen spoel is een elektrische railtransportwagen en lost het producttransport op tussen de fabrieksspanne.
Ook bekend als trolley, elektrische voertuigen. Het heeft een eenvoudige structuur, gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te onderhouden, grote laadcapaciteit en minder vervuiling.
Op grote schaal gebruikt in machinebouw en metallurgische fabrieken, als een werkplaats in een kraan met zwaar transport over de grenzen heen.

specificaties:
Ons bedrijf kan volgens de eisen van cliënten, ontwerp en vervaardiging van de overdrachtspoorwagen.
De transferwagon is ontworpen voor het transport van zware stalen spoelen of apparatuur van de ene in de andere baai naar de werkplaats.
Dit type transferwagon kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De velden omvatten metallurgie, gieterij, nieuwe fabrieksbouw en scheepsbouw en ga zo maar door.
Met andere: ons model voor een transferwagon bevat voornamelijk KPD, KPJ, KPT en KPX. Als u niet zeker weet welk type transferwagen het beste aan uw behoeften voldoet, kunt u altijd contact met ons opnemen voor het beste aanbod. (E-MAIL: sale@newld-transfercar.com)

Workshop Zwaarlaststaalrol Behandeling Transferrailwagen

Hot Tags: workshop zware belasting stalen spoel handling transfer rail auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like