Trackless elektrische handling voertuig

Het onbelaste elektrische handling-voertuig is ontworpen voor materiaaloverdracht op industriële gebieden. Het wiel van het onbelaste elektrische behandelingsvoertuig keurt polyurethaanwiel goed. Het onbelaste elektrische handling voertuig kan direct op de begane grond rijden, het zal geen schade aan de grond veroorzaken.
Praat nu

Productdetails

Produscts Introduceert

Het onbelaste elektrische handling-voertuig is ontworpen voor materiaaloverdracht op industriële gebieden. Het wiel van het onbelaste elektrische behandelingsvoertuig keurt polyurethaanwiel goed. Het onbelaste elektrische handling voertuig kan direct op de begane grond rijden, het zal geen schade aan de grond veroorzaken. De laadcapaciteit van het onbelaste elektrische handling-voertuig kan tot 500 ton bedragen. De stroomtoevoer van de ongebaande elektrische manipulatievoertuigen maakt meestal gebruik van batterijvoeding, de voeding kan ook worden gekozen volgens eisen, zoals laagspanning, kabelhaspels, getrokken kabels, stroomrail, enz.

Het onbelaste elektrische handlingvoertuig kan worden aangepast aan specifieke vereisten.

Deck-configuraties

De dekconfiguraties kunnen worden gekozen als eisen.
Afstandelijk
Geïntegreerde hefschroefheftafel
Schaarlift
kantelen
Plat dek
V-deck
Armatuur houder

toepassingen

Matrijsbehandeling;
Draagbare machinebasis;
Montage montage;
Metalen spoeltransporteur;
Zware materiaaltransporter met liftdek;
Constructiestaaltransporteur;
Shuttle cart voor pijp;
Geprefabriceerde productie karren van beton;
Draagbare basis voor giekarm met spreidingsbalk.

Trackless Electric Handling Vehicle.jpg


Hot Tags: ongebaande elektrische handling voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like