Stuurbare transferwagen voor schimmelindustrie

Het stuurbare overbrengingsvoertuig voor de schimmelindustrie wordt aangedreven door een accu. De opslagbatterij is geïnstalleerd in het bestuurbare overbrengingsvoertuig. De accu's leverden de elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe om het stuurbare transfervoertuig te laten starten, stoppen, vooruitgaan, achteruit gaan, de snelheid aanpassen, enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Het stuurbare overbrengingsvoertuig voor de schimmelindustrie wordt aangedreven door een accu. De opslagbatterij is geïnstalleerd in het bestuurbare overbrengingsvoertuig . De accu's leverden de elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. Gebruik dit principe om het stuurbare transfervoertuig te laten starten, stoppen, vooruitgaan, achteruit gaan, de snelheid aanpassen, enzovoort.


structuren

Het volledige bestuurbare overbrengingsvoertuig bestaat uit een motor, een reductor, een elektrisch apparaat en wielen. Vanwege meer onderdelen, in vergelijking met andere transfer voertuigen, heeft het een groot formaat. Maar het reist flexibel.

Stuurbare transferwagen voor schimmelindustrie .jpg

Kenmerken

1. Accuvoeding, werkingsafstand is niet beperkt.

2. Kan direct op het beton lopen.

3. Keer naar wens in.

4. Wijzig de richting en route op elk gewenst moment.

5. Volle lading ononderbroken gedurende 4-5 uur.

6. Eenvoudige bediening: externe piloot.


Steerable Transfer Vehicle For Mold Industry.jpg

Pakketbezorging

Steerable Transfer Vehicle For Mold Industry.jpg

certificaten

Steerable Transfer Vehicle For Mold Industry.jpg


Hot Tags: stuurbare transferwagen voor schimmelindustrie, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like