Transporttrolley stalen spiraal

De stalen spoeltransportwagen werkt op batterijen, die wordt aangedreven door motor en tandwieloverbrenging, het geïmporteerde massief rubberen wiel kan ervoor zorgen dat de wagen de grond rechtstreeks bestuurt en de grondschade vermindert
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De staalroltransportkarretje wordt aangedreven op batterijen, die door motor en toestelreductiemiddel wordt gedreven, kan het ingevoerde stevige rubberwiel de vrachtwagen verzekeren de grond direct in werking stellen en de schade van grond verminderen, heeft het niet beperkt voor de lopende afstand, deze trolley ook kan 360 graden vrij draaien geschikt een zeer smalle werkruimte in de ruimte.

De transporttrolelfunctie met 360 ° geen hoekbescherming, automatische stop van de dode man enzovoort om de veiligheid te beschermen. Aanraakscherm, rocker ... die het ontwerp humaniserender maken.

Productkarakter

1. 360 graden vrij draaien

De draaimodus van de trolley neemt een mechanisch type aan en het draaien wordt geregeld door de opening van de snelheid.

2. Remote bediening, veilig en betrouwbaar

De transportwagen gebruikt een draadloze afstandsbediening met een regelafstand van 400 m om op afstand te werken met een hoge veiligheidsfactor.

3. Hoge veiligheidsbelastingsfactor

Het karretje keurt de doosbalkstructuur goed, kan de veiligheidsfactor van de karretje bereik aan 1.5 zijn.

4. Lange levensduur

De batterij neemt vrije onderhoudsbatterij op, de karretjestafel is geen gemakkelijke misvorming in 20 jaar.

Toepassingsgebied

De transportwagen van staalspiraal is ontworpen voor het verwerken van coilmateriaal en kan op veel gebieden worden toegepast, zoals werkplaatsen, auto-matrijzen, intern transport, apparatuur voor lucht- en ruimtevaartapparatuur, airco-werkplaatsen, gietmallen, enz.

1

Hot Tags: stalen spoel transportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like