Staalrol Spoorwegoverbrengingsvoertuig

Het transportvoertuig met staalspiraal is ontworpen voor kolomvormige materiaaloverdracht in de fabriek. Volgens de verschillende toepassingen zijn er verschillende oplossingen. Elk van ons ontwerp moet aan de eisen van de klant voldoen. De capaciteitsbelasting van het voertuig van de het spoorwegoverdracht van de staalspoel kan worden aangepast, kan het tot 500 ton. De gevoede voedingsmodus kan ook volgens verschillende toepassingen worden gekozen, zoals laagspannings-spoorwegvermogen, batterijvermogen, kabelhaspelvermogen, busbarvermogen, gesleept kabelvermogen enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Het transportvoertuig met staalspiraal is ontworpen voor kolomvormige materiaaloverdracht in de fabriek. Volgens de verschillende toepassingen zijn er verschillende oplossingen. Elk van ons ontwerp moet aan de eisen van de klant voldoen.

De capaciteitsbelasting van het voertuig van de het spoorwegoverdracht van de staalspoel kan worden aangepast, kan het tot 500 ton. De gevoede voedingsmodus kan ook volgens verschillende toepassingen worden gekozen, zoals laagspannings-spoorwegvermogen, batterijvermogen, kabelhaspelvermogen, busbarvermogen, gesleept kabelvermogen enzovoort.

Producten details

Steel Coil Railway Transfer Vehicle.jpg

Gegoten stalen wiel

Over het spoorwiel van staalspoel spoorwegtransportvoertuig , is het dubbele rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


Steel Coil Railway Transfer Vehicle.jpg

Three-in-one Type Reducer, Motor en Brake

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoge efficiëntie, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, etc.

Brake is samengesteld door remframe, rem onderdelen, rembedieningsapparaat enzovoort, het is een veiligheidsinrichting om ervoor te zorgen voertuig veilig werken. De elektromotor is AC-motor.


Steel Coil Railway Transfer Vehicle.jpg Geluid en licht alarm

Om veilig te kunnen rennen, is hij geïnstalleerd op het voertuig van de staalspiraal , en hij zal continu rinkelen om iemand te waarschuwen wanneer het voertuig voor het transport van de stalen spoel wordt gestart. Natuurlijk kunnen de andere onderdelen worden geïnstalleerd, zoals een dodemansmanoeuvre, noodstopknop, anti-botsende schakelaar ... alles kan alleen worden afgesproken door ons professionele team.


Kenmerken

Voor zware belastingoverdrachten van een breed scala aan materialen, hebben wij de krachtige, hoogwaardige transfertruckoplossing die u nodig hebt. Overdrachtsvoertuigen worden gebruikt: om lasten langs assemblagelijnen te dragen; overdracht van materiaal van het ene werkstation naar het volgende; opslaan en vervoeren van een hele shift-waarde van de productie; nieuw fabrieksproject; Horizontaal transportsysteem voor vracht. Ze kunnen zelfs worden gebruikt als een stabiele en toch verplaatsbare machinebasis. Met vier verschillende stijlen en standaardcapaciteiten tot 500 ton hebben we de oplossing die u nodig hebt en elke stijl kan worden ontworpen voor uw specifieke toepassing.

Steel Coil Railway Transfer Vehicle.jpg

Parameterlijst

Steel Coil Railway Transfer Vehicle.jpg

Klantbezoek

Steel Coil Railway Transfer Vehicle.jpg

certificaten

Steel Coil Railway Transfer Vehicle.jpg

Hot Tags: staalspoel spoorwegtransportvoertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like