Staalrol Spoorwegoverbrengingskar

Deze trolleytransportwagen is ook bekend als een trolleytransportwagen, een soort speciale transfertrolley. Op de transfertrolley moet een U-vormig apparaat worden geïnstalleerd om te voorkomen dat sommige rollen rollen rollen, aluminium rollen en andere rolprofielen honderd procent veilig zijn tijdens transport.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Stalen spoel spoorwegoverdracht trolley is aangepast om stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol en een reeks van profielen pakket als een aflevering apparaat te vervoeren.

Deze trolleytransportwagen is ook bekend als een trolleytransportwagen, een soort speciale transfertrolley. Op de transfertrolley moet een U-vormig apparaat worden geïnstalleerd om te voorkomen dat sommige rollen rollen rollen, aluminium rollen en andere rolprofielen honderd procent veilig zijn tijdens transport. Zijn motor wordt gecontroleerd door frequentie om niet alleen te verhinderen dat het moment van beginnende stroom te groot is aan het scrollen van pakketprofielen, maar ook om de levensduur van de motor te verzekeren.

Werkend principe

De AC 380V-kabel is afhankelijk van de intrekbare kabel van het haspelapparaat om de stroomvoorziening van de trolley te realiseren. Het haspelapparaat wordt onder de trolley geplaatst en het vermogen wordt direct geregeld door het AC-regelsysteem om de motor te starten en te stoppen, vooruit te gaan, terug te trekken, enz. Het besturingssysteem is een laagspannings 36V-voedingstoevoer. Om schade aan de kabel te voorkomen, voegt u een kabelhaspel toe als oprol- / ontlaadapparaat. Vanwege de beperking van de kabel is deze geschikt voor een transportsysteem over korte afstanden, maar de structuur is eenvoudig en de prijs is laag. Daarom is het ook een gemeenschappelijke railtransportapparatuur in de werkplaats.

Hoofdonderdelen weergeven

Hot Tags: stalen spoel spoorweg transfer trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like