Zelf aangedreven Trailer voor spoelen behandeling

De trailer zelf aangedreven voor spoelen behandeling is een elektrisch aangedreven overdracht trailer voor de materiële vervoer spoel in de werkplaats of magazijn. Deze soorten zelf voortbewogen aanhangwagen gewoonlijk uitgerust met V of U frame om te voorkomen dat lading wegglijden
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De trailer zelf aangedreven voor spoelen behandeling is een elektrisch aangedreven overdracht trailer voor de materiële vervoer spoel in de werkplaats of magazijn. Deze soorten zelf voortbewogen aanhangwagen gewoonlijk uitgerust met V of U frame om te voorkomen dat lading tegen wegglijden. De hijstabel met hydraulische hijs systeem kan ook worden geïnstalleerd op de aanhangwagen volgens advertentie per eisen.

Werken principe

Deze soorten zelf meegevoerde aanhangwagen wordt aangedreven door laagspanning rails, kan krijgen macht van de spoorlijn. De krachtbron AC380v wordt omgezet in AC36v twee fasen en zijn respectievelijk verbonden aan de twee rails. Vervolgens de wielen van de aanhangwagen de AC36v op spoor verrichten naar het elektrische toestel vak aan de onderkant van de aanhangwagen zelf aangedreven, en vervolgens de AC36v wordt omgezet in DC36v en vervolgens op besturingselement de DC motor via het DC-controlesysteem te maken van de aanhangwagen beginnen , stop, vooruit en achteruit gaan.

De Voedinginstelling macht kan ook aangepaste volgens volgens eisen, zoals batterijen, busbar aangedreven, Kabelhaspel aangedreven, enz.

Self Propelled Trailer For Coils Handling

Hot Tags: zelf aangedreven trailer voor spoelen handling, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like