Aangedreven trolley voor coils handling

De aangedreven trolley voor coils handling is ontworpen door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd. Het is een soort elektrisch aangedreven trolley vervaardigd voor coils materiaal of zwaar materieel transport in de fabriek of andere werkplaats
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De aangedreven trolley voor het hanteren van coils is ontworpen door Xinxiang New Leader Machinery Manufacturing Co., Ltd. Het is een soort elektrisch aangedreven trolley vervaardigd voor coils materiaal of zwaar materieel transport in de fabriek of andere werkplaats. Er zijn twee typen aangedreven trolley, aangedreven railwagen en aangedreven ontroleerbare trolley.

De aangedreven ontroleerbare trolley wordt gevoed door een batterij, de batterij wordt in de carrosserie van de trolley geïnstalleerd om de kracht te leveren om de trolley te laten werken.

De aangedreven railtrolley kan van stroom worden voorzien door een batterij en de voedingsmodus kan ook worden aangepast aan uw eigen eisen, zoals het geleiden van railvoeding, glijdende lijnvoeding, kabelhaspels, enz.

Aangepaste opties

Alle aangedreven loopkatten kunnen volgens de eisen worden aangepast.

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Afstandsbediening met afstandsbediening (geïmporteerd of gemaakt in China).

Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om reizen te beperken).

Batterijtype (gratis van onderhoudsprogramma, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij).

Motor (DC-motor met borstel en DC-motor borstelloos).

Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd).

Hot Tags: aangedreven trolley voor coils handling, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like