Transportbanden voor industriële rollen

De industriële rollenbanen zijn normaal ontworpen met V-dekken of V-steunbeugel voor het hanteren en transporteren van rollen en rollen. Het is geschikt voor zware lasten tot 300 ton. De materiaaltrolley is een meer kosteneffectieve oplossing om zware lasten in uw faciliteit te vervoeren in vergelijking met andere apparatuur zoals een vorkheftruck
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De industriële rollenbanen zijn normaal ontworpen met V-dekken of V-steunbeugel voor het hanteren en transporteren van rollen en rollen. Het is geschikt voor zware lasten tot 300 ton. De materiaaltrolley is een meer kosteneffectieve oplossing om zware lasten in uw faciliteit te vervoeren in vergelijking met andere apparatuur zoals een vorkheftruck. Het maakt de grote klus eenvoudig, veilig en efficiënt voor u. Onze transferwagens kunnen worden aangepast aan uw lastentransport en applicatie-eisen.

Product functie

De spoeltransportwagen wordt hoofdzakelijk gebruikt om metalen spoelen, rollen en andere cilindrische ladingen van het ene gebied van uw faciliteit naar het andere over gladde tot halfvloeibare vloeren te transporteren.

Het kan ook worden gebruikt in combinatie met rolbruggen in uw werkplaatsen om ladingen tussen kraanschepen te hanteren en te transporteren.

Deze soorten transportwagen kan worden gebruikt in werkplaatsen, opslaghavens en dergelijke.

Aangepaste opties

Alle transferwagens kunnen naar wens worden aangepast.

Laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Baanloze of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief tandwielaandrijvingasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Batterijtype (gratis van onderhoudsprogramma, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij).

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: industriële rollenoverdrachtskarren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like