Trolley voor elektrische spoeloverdracht

Dit soort elektrische roltransferwagen staat ook bekend als een V-deck transferwagen, een speciale transferwagen aangepast voor het transporteren van stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol en een reeks profielen als afleverinrichting. Er moet een V-vormig apparaat worden geïnstalleerd op de roltrolley van 5 ton om het rollen van de stalen spoelen, aluminium spoelen en andere spoelen te voorkomen en de veiligheid tijdens het transport te waarborgen
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Dit soort elektrische roltransferwagen staat ook bekend als een V-deck transferwagen, een speciale transferwagen aangepast voor het transporteren van stalen spoelen, aluminium spoelen, ijzeren rol en een reeks profielen als afleverinrichting. Er moet een V-vormig apparaat op de rolwagen worden geïnstalleerd om wegrollen van de stalen spoelen, aluminium spoelen en andere spoelen te voorkomen en de veiligheid tijdens het transport te waarborgen.

Electric Coil Transfer Trolley

Aangepaste opties

1. Capaciteit op maat van 1 ton tot 500 ton

2. Optionele stroombron (batterij, kabel, rail, laagspanningsrail, diesel, etc.)

3. Flat decks of armaturen op maat

4. Rupsbanden of spoorloze, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductorasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

5. Anti-explosie, anti-hoge temperatuur, anti-water, anti-stof, enz

6. Systeem op maat (heffen, wegen, titels, klimmen, ferry, plc, etc.)

7. Optioneel besturingssysteem (bedieningshendel / afstandsbediening / cabine)

8.Veiligheidsvoorzieningen, waaronder claxons, zwaailichten, noodstops, bumpers en systemen ter voorkoming van botsingen.

De elektrische roltransportwagens kunnen worden aangepast aan de eisen

Electric Coil Transfer Trolleys

Hot Tags: elektrische spoeltransferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like