Coils Materiaaloverslag Overdrachtwagen

De materiaaltransportkar is een transportwagen voor elektrisch materiaal, aangedreven door een batterij, die wordt aangedreven door een motor en tandwieloverbrenging. Het geïmporteerde massief rubberen wiel kan ervoor zorgen dat de transportwagen de grond rechtstreeks bestuurt en de bodemschade vermindert, het heeft geen beperkte voor de loopafstand kan deze trolley ook 360 graden vrij draaien
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

De materiaaltransportkar is een transportwagen voor elektrisch materiaal, aangedreven door een batterij, die wordt aangedreven door een motor en tandwieloverbrenging. Het geïmporteerde massief rubberen wiel kan ervoor zorgen dat de transportwagen de grond rechtstreeks bestuurt en de bodemschade vermindert, het heeft geen beperkte voor de loopafstand kan deze trolley ook 360 graden vrij draaien, geschikt voor een zeer nauwe ruimtebediening.

Het zijn materiaaltransportwagentjes die over het algemeen zijn uitgerust met V-frame of E-frame en kunnen voorkomen dat het spiraalmateriaal wegglijdt.

Producteigenschappen

Gesynchroniseerde 4-wielbesturing - Onbeperkte manoeuvreerbaarheid

Afstandsbediening op afstand - veilige stand-off-bediening

Werkt op batterijen - Geen uitstoot

Veilig - beweging op grondniveau beschermt personeel en laadvermogen

Omni-directionele beweging - nauwkeurige positionering

Toepassingsgebied

Deze transportwagen met materiaaltransport is ontworpen voor het verwerken van coilmateriaal en kan op vele gebieden worden toegepast, zoals werkplaatsen, auto-matrijzen, intern transport, apparatuur voor lucht- en ruimtevaartapparatuur, workshops voor airconditioning, gietmallen, enz.

1

Hot Tags: coils material handling transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like