Coils Material Handling Winkelwagen

Het soort rollenwagen voor materiaaloverslag is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagentje dat wordt gebruikt in het industriële transport. Het kan worden aangedreven door batterij, kabelhaspel, rail, geleiderail, enz
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Het soort rollenwagen voor materiaaloverslag is een elektrisch aangedreven materiaaltransportwagentje dat wordt gebruikt in het industriële transport. Het kan worden aangedreven door een batterij, kabelhaspel, rail, geleiderail, enz.

De materiaalbehandelwagen voor rollen is meestal uitgerust met het V-frame, V-groefdek, V-steunbeugel, enz. Om te voorkomen dat het spiraalmateriaal wegglijdt. Alle kar van materiaalverwerking kan worden aangepast om aan uw echte applicatie-eisen te voldoen.

Producten details

Three-in-one Type Reducer

Het reductiemiddel keurt Euro-norm drie-in-één reductiemiddel goed, dat hoge mechanische transmissieefficiency, vlotte verrichting, laag geluidsniveau, geschikte installatie en onderhoud, en flexibele omwenteling van alle niveaus van assen heeft.

Acousto-optische alarmlamp

De schaal van de alarmlamp is gemaakt van hoogwaardige geïmporteerde grondstoffen. Het heeft heldere kleur en goede transmissie. Het kan lange tijd worden gebruikt zonder te vervagen of te dragen. Het is altijd nieuw.

Hot Tags: coils material handling cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like