Coil Railway Transportvoertuig

Het 10 ton 20 ton rollende spoorwegtransportvoertuig is een elektrisch materiaaltransportvoertuig dat is ontworpen voor het transport van rollend materiaal. Het rollend materiaal wordt geladen op het V-dek van de rollende wagentransportwagen (ontworpen om cilindrische ladingen te dragen) en vervolgens wordt de transportwagen aangedreven van het ene deel van de plant naar het andere over gladde tot semi-gladde vloeren. Bestuurders bepalen de rijrichting en snelheid van de wagen met behulp van een draagbare hanger of afstandsbediening.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Het spoeltransportvoertuig is een elektrisch materiaaloverdrachtvoertuig ontworpen voor het transport van rolmateriaal.

Het spoelmateriaal wordt op het V-dek van de rollenspoorwagen (ontworpen om cilindrische ladingen te wikkelen) geladen en vervolgens wordt de transportwagen van het ene gebied naar de andere over gladde tot semi-gladde vloeren aangedreven. Bestuurders bepalen de rijrichting en snelheid van de wagen met behulp van een draagbare hanger of afstandsbediening.

Kenmerken

1. Heeft geen beperking op het gebruik van tijd en hoge werkfrequentie.

2. Kan in milieu op hoge temperatuur worden gebruikt.

3. Kan worden gebruikt in een explosieveilige omgeving.

4. Veiligheid en flexibiliteit.

5. Grote laadcapaciteit, kan oplopen tot 300 ton.

6. Lange levensduur.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Voeding modus kan worden gekozen, zoals batterij, kabel, diesel, busbar, etc.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Coil Railway Transportvoertuig

Hot Tags: spoel spoorwegtransportvoertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like