Batterij aangedreven Transfer Vehicle

De batterij aangedreven voertuig van de overdracht, het is een voertuig van de elektrische overdracht wordt uitgevoerd op de rails. Het lichaam is gemaakt van dikke stalen plaat en met super anti-vervorming optreden. De batterij is geïnstalleerd in het voertuig.
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

De batterij aangedreven voertuig van de overdracht, het is een voertuig van de elektrische overdracht wordt uitgevoerd op de rails. Het lichaam is gemaakt van dikke stalen plaat en met super anti-vervorming optreden. De batterij is geïnstalleerd in het voertuig. De batterijen geleverd de elektriciteit aan de DC-motor via het systeem van de elektrische aansturing. Gebruik van dit beginsel, de batterij geëxploiteerd powered overdracht voertuigen starten, stoppen, ga vooruit, achteruit, omdraaien en realiseren van andere functies.

Functies

Alle van debatterij aangedrevenoverdracht voertuigen zijn uitgerust met waarschuwing alarm en veiligheid detectie-apparaten. Het alarm zou ring en de transfer vehicle zou stoppen onmiddellijk vroeger ziedaar watertje een obstakel of een voetganger in het lopende pad van de transfer vehicle. We geven ook intelligente automatische snelle lader met dit voertuig overdracht. Positionering van meubilair, zijn lift platform en andere assistent-toestellen optioneel te voldoen aan verschillende eisen op verschillende gelegenheden. De PLC is ook alternatief als het nodig is.

Producten-Details

Parameterlijst

battery powered transfer vehicle

Hot Tags: batterij aangedreven overdracht voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like