Batterij aangedreven Coil Transfer trolleys

De op batterijen aangedreven trolleys zijn ontworpen voor het hanteren van spoel materiaal en krijgen stroom van accu's, die in de auto zijn geïnstalleerd om elektriciteit te verkrijgen. De elektrische stroom wordt geleverd aan de tractie motor via het elektrische besturingssysteem, waardoor de spoel-Transfer trolleys starten, stoppen, vooruit, achteruit, sturen, snelheid, enz.
Praat nu

Productdetails

Product beschrijving

De op batterijen aangedreven trolleys zijn ontworpen voor het hanteren van spoel materiaal en krijgen stroom van accu's, die in de auto zijn geïnstalleerd om elektriciteit te verkrijgen. De elektrische stroom wordt geleverd aan de tractie motor via het elektrische besturingssysteem, waardoor de Coil Transfer trolleys starten, stoppen, vooruit, achteruit, sturen, snelheid, enz.

Functies

Zonder beperking op de loopafstand.

DC-motor heeft een stabiele start, grote start koppel, kleine impact op de reducer, lage spanning, lange levensduur, enz.

Met veiligheid en mobiliteits flexibiliteit.

De batterij aangedreven spoel trolleys kunnen worden gebruikt in S-track, gebogen track en hoge temperatuur gelegenheden.

Hydraulische hef-, hef-en andere systemen kunnen worden geïnstalleerd op de spoel Transfer trolleys als per vraag.

Hot Tags: batterij aangedreven Coil Transfer trolleys, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like